top of page

Cassandra Brunstedts succéroman En enkel till Indien

En enkel till Indien är inte bara en bok, utan en inspirerande och tankeväckande resa som får dig att känna dig upplyft och motiverad. Följ modejournalisten Ella Frank när hon uppfyller sin vildaste dröm om att bli chefredaktör för världens största modemagasin i Skandinavien, bara för att inse att erbjudandet var för bra för att vara sant. Trots glamouren och lyxen faller Ellas liv samman och hon hamnar i en återvändsgränd, osäker på vad hon ska göra.


Utmattad och besviken ger hon sig ut på en resa till Indien och söker skydd i ett ashram där hon träffar meditationsläraren Amit. Mitt i kaoset får Amit upp ögonen för nya perspektiv och livsförändrande insikter, och påminner henne om magin som bara kan hittas när vi saktar ner och ger plats åt den.


En enkel till Indien är en roman om att upptäcka nya vägar och att hitta modet att definiera sig själv utifrån vem man är, inte bara vad man gör. Författaren Cassandra Brunstedt, tidigare chefredaktör och VD, tar med läsarna på en lättläst och driven språkresa, fylld av varmhjärtade och tydliga berättande. Boken är en vinnande, varm och tankeväckande berättelse som kommer att fängsla dig från början till slut, som gör att du känner dig inspirerad och motiverad att skapa positiv förändring i ditt eget liv.


Brunstedts expertis inom yoga och holistisk coachning lyser igenom i denna roman, vilket gör den till en perfekt läsning för alla som söker personlig tillväxt och självupptäckt. Med En enkel till Indien lär du dig kraften i att lyssna på din inre röst och hur sakta ner kan leda till livsförändrande insikter. Och den bästa delen? Du kommer inte att behöva nöja dig med slutet – Brunstedts uppföljare, Lyckliga gatan tur och retur, kommer ut i april och hon debuterar med sin fackbok, Lyckomanualen, i sommar. Gör dig redo att bli inspirerad och följ med Ella på en resa som kommer att förändra ditt liv!bottom of page