top of page

Lagercrantz Agency ny stolt representant av författaren Dragomir Mrsic

Lagercrantz Agency är nya och stolta representanter för författaren Dragomir Mrsic

Skådespelaren DragomirGagoMrsics självbiografi är en öppenhjärtig, naken och drabbande levnadshistoria som inte liknar någon annans. Det handlar om fattigdom, kriminalitet och hur det är att leva med rädslan som ständig följeslagare. Men även om hur han till slut lyckas bryta sitt destruktiva liv.


Efter några spektakulära rån döms han till ett långt fängelsestraff, vilken blir vändpunkten i hans liv. Han blir en framgångsrik entreprenör och en aktad och framgångsrik internationell filmskådespelare med filmer såsom Snabba Cash, Edge of tomorrow (tillsammans med Tom Cruise) och populära tv-serier som Alex.


Se intervjun med Drogomir i Skavlan här.

Där jag kommer ifrån (Bokförlaget Forum) släpps den 1 december. Lagercrantz Agency representerar Dragomir Mrsic enligt följande: • Bokrättigheter på samtliga språk förutom svenska. • Ljudrättigheter på samtliga språk förutom svenska. • Föreläsningar/Föredrag • Podcasts och liknande Gällande filmroller representeras Dragomir Mrsic av Actors In Scandinavia. För kontakt mejla laura@actorsinscandinavia.com
bottom of page